CV-ketel onderhoud storingen

Uw specialist voor CV-ketel onderhoud en storingen

Wij zijn al ruim 25 jaar een vertrouwd gezicht voor cv-ketel onderhoud en storingen in de Drechtsteden. Onze klanten bestaan voornamelijk uit particuliere woningbezitters, maar ook eigenaren van winkels en bedrijfspanden helpen wij.
Naast onderhoud en storingen, kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van radiatoren, thermostaten, boilers en ventilatiesystemen. Omdat we merkonafhankelijk zijn, krijgt u bij ons altijd een eerlijk advies.

CV-ketel specialist Drechtsteden

Een vertrouwd gezicht

Om u goed te adviseren maken wij graag een afspraak bij u thuis. Elke situatie is anders, dus we kijken graag samen met u wat het beste bij uw wensen past.
Ook voor onderhoud of een storing aan uw CV-installatie zijn we snel bij u ter plaatse. De oranje Belgas auto’s zijn dan ook een vertrouwd beeld in de straten van de Drechtsteden. En omdat we werken met een klein team heeft u altijd een bekend gezicht over de vloer. Wel zo prettig.

CV-ketel specialist Drechtsteden

De CV-ketel specialist in uw regio

Onze onderhoudsmonteurs helpen u graag, snel en deskundig. Al onze monteurs hebben het juiste gereedschap en een veel expertise in de installatietechniek, zodat ze u direct van dienst kunnen zijn. We passen ons graag aan u aan en schuiven in onze planning als dat nodig is.
Heeft u ondanks regelmatig onderhoud toch een storing aan uw installatie? Dan is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Er staat altijd binnen een dag een monteur bij u voor de deur; ook als u geen onderhoudscontract bij ons heeft. Niet voor niets zijn wij de CV-ketel specialist in uw regio!

Lees meer

Extra veiligheidssensor komend stookseizoen beschikbaar

Op 5 of 12 september 2020 besteedt Kassa aandacht aan ketels van het merk AGPO-Ferroli

Na uitgebreid onderzoek door de NVWA in oktober 2019 is vastgesteld dat deze ketels bij deugdelijk uitgevoerd periodiek onderhoud veilig zijn en ook veilig blijven. Wel heeft de NVWA Ferroli destijds opgedragen cv-ketels van het typeEconpact, Ultima, MegaDense en MegaLux te (laten) voorzien van een thermische beveiliging die de cv-ketel direct uitschakelt wanneer de behuizing van de warmtewisselaar te heet wordt.

Deze voorziening, een makkelijk door de installateur aan te brengen sensor, is het komende stookseizoen al beschikbaar voor iedereen die ervoor kiest deze extra veiligheidsoptie op zijn ketel aan te brengen. De sensor is door een sensoren-fabrikant ontwikkeld in samenspraak met Ferroli en de NVWA en getest door KIWA. Deze wordt door Ferroli gratis aan onderhoudsbedrijven geleverd bij elke onderhoudsset. De sensor is vanaf medio oktober 2020 leverbaar. Ferroli benadrukt wel dat de sensor geen alternatief is voor onderhoud: indien de eigenaar van de cv-ketel kiest voor het aanbrengen van de sensor is en blijft dit een extra veiligheidsvoorziening. Het onderzoek van de NVWA uit 2019 onderstreept het belang van deugdelijk onderhoud.

Voor meer informatie: Belgas, 078 – 614 77 70 of info@belgas.nl

Lees meer

Nieuwe tarieven voor 2020

Beste relatie,

Kostenstijgingen noodzaken ons onze tarieven voor 2020 bij te stellen.

Die nieuwe tarieven, geldig bij een afgesloten serviceabonnement, hebben wij opgenomen in onze tarievenlijst. Deze lijst is te downloaden via onze site: download de tarievenlijst 2020.

De redenen voor die stijging?

Wel, in de eerste plaats zijn wij genoodzaakt (door de CAO) de salarissen met 8% te laten stijgen. De kosten voor de verzekeringspremies van voertuigen en personeel stijgen fors. Belgas belast niet elke stijging door. In totaal verhogen wij onze tarieven met 5%.

Wij rekenen op uw begrip.

BELGAS INSTALLATIETECHNIEK