CV-ketel onderhoud storingen

Uw specialist voor CV-ketel onderhoud en storingen

Wij zijn al ruim 25 jaar een vertrouwd gezicht voor cv-ketel onderhoud en storingen in de Drechtsteden. Onze klanten bestaan voornamelijk uit particuliere woningbezitters, maar ook eigenaren van winkels en bedrijfspanden helpen wij.
Naast onderhoud en storingen, kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van radiatoren, thermostaten, boilers en ventilatiesystemen. Omdat we merkonafhankelijk zijn, krijgt u bij ons altijd een eerlijk advies.

CV-ketel specialist Drechtsteden

Een vertrouwd gezicht

Om u goed te adviseren maken wij graag een afspraak bij u thuis. Elke situatie is anders, dus we kijken graag samen met u wat het beste bij uw wensen past.
Ook voor onderhoud of een storing aan uw CV-installatie zijn we snel bij u ter plaatse. De oranje Belgas auto’s zijn dan ook een vertrouwd beeld in de straten van de Drechtsteden. En omdat we werken met een klein team heeft u altijd een bekend gezicht over de vloer. Wel zo prettig.

CV-ketel specialist Drechtsteden

De CV-ketel specialist in uw regio

Onze onderhoudsmonteurs helpen u graag, snel en deskundig. Al onze monteurs hebben het juiste gereedschap en een veel expertise in de installatietechniek, zodat ze u direct van dienst kunnen zijn. We passen ons graag aan u aan en schuiven in onze planning als dat nodig is.
Heeft u ondanks regelmatig onderhoud toch een storing aan uw installatie? Dan is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Er staat altijd binnen een dag een monteur bij u voor de deur; ook als u geen onderhoudscontract bij ons heeft. Niet voor niets zijn wij de CV-ketel specialist in uw regio!

Lees meer

De Belgas monteurs werken door

Ondanks de lockdown voor niet essentiële bedrijven zijn wij wel gewoon bereikbaar voor storingen en onderhoud aan de installaties van al onze klanten. Alle gemaakte afspraken gaan gewoon door, of het nu een storing is, of het plaatsen van een ketel, wij komen. De Belgas monteurs geven geen handen en houden afstand.
Let op: Er wordt gas gebruikt door de toestellen, dus regelmatig onderhoud is van essentieel belang. Voor uw veiligheid en… het verlengt de levensduur van uw installaties en CV ketel.