CV-ketel Installatie Drechtsteden

Onderhoud en installatie verwarming

Technologie staat niet stil en dat is bij verwarming niet anders. Maar dat maakt de keuze voor de installatie en het juiste onderhoud niet eenvoudiger.
Met welke cv-ketel stookt u het voordeligst? Kiest u voor vloerverwarming of een nog duurzamere oplossing, zoals een warmtepomp? Maar het allerbelangrijkste is wel, wat er past bij uw levensstijl en gezinssituatie? Wij geven u graag onafhankelijk advies. Bovendien installeren en onderhouden uw verwarmingsinstallatie zo dat hij altijd optimaal aan uw wensen voldoet.

CV-ketel Drechtsteden

CV-ketels

Een warm huis en een warme douche. In een comfortabel huis staat de CV-ketel centraal.
Met ons onderhoudsabonnement zorgt u dat uw CV-ketel altijd goed functioneert, langer meegaat en zuinig draait. Maar ook een goed onderhouden ketel is op den duur aan vervanging toe. Wij leveren, plaatsen en onderhouden alle A-merken hr-ketels en geven onafhankelijk advies. Zo krijgt u altijd de perfecte oplossing voor uw situatie of gezinssamenstelling

Warmtepomp Drechtsteden

Warmtepompen

De warmtepomp één van is de meest populaire vormen van duurzame warmte. Warmtepompen halen warmte uit onuitputtelijke bronnen als lucht, bodem of grondwater.
Deze warmte wordt naar een hoger niveau gebracht en gebruikt voor de verwarming van het huis of het tapwater. Het rendement is hoog, aangezien de warmtepomp weinig of geen fossiele brandstof gebruikt. Warmtepompen hebben veel voordelen zoals een laag energiegebruik, lage CO2 uitstoot en een lange levensduur. Het is misschien wel dé toekomstige vorm van verwarming. Maar het is ook nog een nieuw systeem, waar niet iedereen verstand van heeft. Onze specialisten geven u graag vakkundig advies over de installatie en het onderhoud.

Radiator Vloerverwarming Drechtsteden

Radiatoren en vloerverwarming

Radiatoren zijn er in alle soorten, maten en vormen. De meest bekende zijn paneelradiatoren en designradiatoren. Maar ook vloerverwarming is in feite een grote radiator in de vloer.
Het is ook heel goed mogelijk een deel van uw huis, bijvoorbeeld de woonkamer, te verwarmen met vloerverwarming terwijl in de rest van het huis gewone radiatoren hangen. Wij helpen u graag met het installeren, onderhouden en inregelen, die past bij uw gebruik en de stijl van uw woning.

Lees meer

Nieuwe tarieven voor 2020

Beste relatie,

Kostenstijgingen noodzaken ons onze tarieven voor 2020 bij te stellen.

Die nieuwe tarieven, geldig bij een afgesloten serviceabonnement, hebben wij opgenomen in onze tarievenlijst. Deze lijst is te downloaden via onze site: download de tarievenlijst 2020.

De redenen voor die stijging?

Wel, in de eerste plaats zijn wij genoodzaakt (door de CAO) de salarissen met 8% te laten stijgen. De kosten voor de verzekeringspremies van voertuigen en personeel stijgen fors. Belgas belast niet elke stijging door. In totaal verhogen wij onze tarieven met 5%.

Wij rekenen op uw begrip.

BELGAS INSTALLATIETECHNIEK