CV-ketel onderhoud Drechtsteden

CV-ketel onderhoud is belangrijk!

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt zeker ook voor CV-ketel onderhoud. Goed en regelmatig onderhoud garandeert een goede werking van uw installatie.
Het voorkomt storingen en zorgt dat uw CV-ketel langer meegaat. U bespaart energiekosten omdat het rendement van uw ketel op peil blijft. Bovendien is onderhoud aan uw CV-ketel belangrijk voor uw eigen veiligheid.

CV-ketel onderhoud abonnement Drechtsteden

Onderhoudsabonnementen: alle zorg uit handen

Goed onderhoud van uw CV-ketel is dus heel belangrijk. Die zorg nemen we u graag uit handen. Met onze onderhoudsabonnementen wordt uw CV-ketel jaarlijks gecontroleerd door één van onze specialisten.
Naast CV-ketels onderhouden we ook boilers, geisers, airco’s, mechanische ventilatie- en warmte terugwinsystemen van alle merken. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

CV-ketel storing onderhoud Drechtsteden

Storing aan uw CV-ketel? Wij helpen u snel.

Heeft u ondanks regelmatig onderhoud toch een storing aan uw installatie. Dan is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar op 078-614 77 70.
Er staat altijd binnen een dag een gespecialiseerde monteur bij u voor de deur. Ook als u geen onderhoudscontract bij ons heeft. We zijn niet voor niets de specialist in CV-ketel onderhoud in de Drechtsteden.

CV-ketel veiligheid Drechtsteden

Veiligheid voorop

Door uw ketel regelmatig te laten onderhouden voorkomt u levensgevaarlijke situaties.
Bijvoorbeeld koolmonoxidevergiftiging, brand of zelfs ontploffingsgevaar. Niet voor niets stellen sommige verzekeringsmaatschappijen periodiek onderhoud van uw installatie als voorwaarde.

Lees meer

Nieuwe tarieven voor 2020

Beste relatie,

Kostenstijgingen noodzaken ons onze tarieven voor 2020 bij te stellen.

Die nieuwe tarieven, geldig bij een afgesloten serviceabonnement, hebben wij opgenomen in onze tarievenlijst. Deze lijst is te downloaden via onze site: download de tarievenlijst 2020.

De redenen voor die stijging?

Wel, in de eerste plaats zijn wij genoodzaakt (door de CAO) de salarissen met 8% te laten stijgen. De kosten voor de verzekeringspremies van voertuigen en personeel stijgen fors. Belgas belast niet elke stijging door. In totaal verhogen wij onze tarieven met 5%.

Wij rekenen op uw begrip.

BELGAS INSTALLATIETECHNIEK