CV-ketel vervangen Drechtsteden

CV-ketel vervangen?

De CV-ketel vervangen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Wat is bijvoorbeeld het juiste moment om uw CV-ketel te vervangen?
Natuurlijk als uw CV-ketel kapot is en de kosten voor reparatie hoger zijn dan de prijs van een nieuwe ketel. Maar vaak kunt u al voordat hij het begeeft grote winst behalen op uw comfort én uw energierekening door de CV-ketel te vervangen. Welk merk en type ketel en welke capaciteit is dan voor u het meest geschikt? Daarover geven we u graag eerlijk en onafhankelijk advies.

CV-ketel onafhankelijk advies Drechtsteden

Wij geven onafhankelijk advies

Als erkend installatiebedrijf leveren en monteren we CV-ketels, combiketels, radiatoren en gashaarden van alle grote merken. U kunt ook bij ons terecht voor directe warmwatervoorziening in de vorm van keukengeisers, badgeisers en boilers.
Omdat we merkonafhankelijk zijn geven we u altijd eerlijk advies. Daarvoor maken we graag een afspraak bij u thuis, zodat we samen met u kunnen kijken welke oplossing het beste bij uw situatie en wensen past.

Wij leveren de volgende merken, altijd tegen marktconforme prijzen

CV-ketel A-merken Drechtsteden

Wij leveren en vervangen CV-ketels en andere installaties van alle gerenommeerde merken.

Ook verzorgen wij service en onderhoud voor alle CV- en warmwater toestellen. Onze monteurs staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Lees meer

De Belgas monteurs werken door

Ondanks de lockdown voor niet essentiële bedrijven zijn wij wel gewoon bereikbaar voor storingen en onderhoud aan de installaties van al onze klanten. Alle gemaakte afspraken gaan gewoon door, of het nu een storing is, of het plaatsen van een ketel, wij komen. De Belgas monteurs geven geen handen en houden afstand.
Let op: Er wordt gas gebruikt door de toestellen, dus regelmatig onderhoud is van essentieel belang. Voor uw veiligheid en… het verlengt de levensduur van uw installaties en CV ketel.