CV-ketel vervangen Drechtsteden

CV-ketel vervangen?

De CV-ketel vervangen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Wat is bijvoorbeeld het juiste moment om uw CV-ketel te vervangen?
Natuurlijk als uw CV-ketel kapot is en de kosten voor reparatie hoger zijn dan de prijs van een nieuwe ketel. Maar vaak kunt u al voordat hij het begeeft grote winst behalen op uw comfort én uw energierekening door de CV-ketel te vervangen. Welk merk en type ketel en welke capaciteit is dan voor u het meest geschikt? Daarover geven we u graag eerlijk en onafhankelijk advies.

CV-ketel onafhankelijk advies Drechtsteden

Wij geven onafhankelijk advies

Als erkend installatiebedrijf leveren en monteren we CV-ketels, combiketels, radiatoren en gashaarden van alle grote merken. U kunt ook bij ons terecht voor directe warmwatervoorziening in de vorm van keukengeisers, badgeisers en boilers.
Omdat we merkonafhankelijk zijn geven we u altijd eerlijk advies. Daarvoor maken we graag een afspraak bij u thuis, zodat we samen met u kunnen kijken welke oplossing het beste bij uw situatie en wensen past.

Wij leveren de volgende merken, altijd tegen marktconforme prijzen

CV-ketel A-merken Drechtsteden

Wij leveren en vervangen CV-ketels en andere installaties van alle gerenommeerde merken.

Ook verzorgen wij service en onderhoud voor alle CV- en warmwater toestellen. Onze monteurs staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Lees meer

Extra veiligheidssensor komend stookseizoen beschikbaar

Op 5 of 12 september 2020 besteedt Kassa aandacht aan ketels van het merk AGPO-Ferroli

Na uitgebreid onderzoek door de NVWA in oktober 2019 is vastgesteld dat deze ketels bij deugdelijk uitgevoerd periodiek onderhoud veilig zijn en ook veilig blijven. Wel heeft de NVWA Ferroli destijds opgedragen cv-ketels van het typeEconpact, Ultima, MegaDense en MegaLux te (laten) voorzien van een thermische beveiliging die de cv-ketel direct uitschakelt wanneer de behuizing van de warmtewisselaar te heet wordt.

Deze voorziening, een makkelijk door de installateur aan te brengen sensor, is het komende stookseizoen al beschikbaar voor iedereen die ervoor kiest deze extra veiligheidsoptie op zijn ketel aan te brengen. De sensor is door een sensoren-fabrikant ontwikkeld in samenspraak met Ferroli en de NVWA en getest door KIWA. Deze wordt door Ferroli gratis aan onderhoudsbedrijven geleverd bij elke onderhoudsset. De sensor is vanaf medio oktober 2020 leverbaar. Ferroli benadrukt wel dat de sensor geen alternatief is voor onderhoud: indien de eigenaar van de cv-ketel kiest voor het aanbrengen van de sensor is en blijft dit een extra veiligheidsvoorziening. Het onderzoek van de NVWA uit 2019 onderstreept het belang van deugdelijk onderhoud.

Voor meer informatie: Belgas, 078 – 614 77 70 of info@belgas.nl

Lees meer

Nieuwe tarieven voor 2020

Beste relatie,

Kostenstijgingen noodzaken ons onze tarieven voor 2020 bij te stellen.

Die nieuwe tarieven, geldig bij een afgesloten serviceabonnement, hebben wij opgenomen in onze tarievenlijst. Deze lijst is te downloaden via onze site: download de tarievenlijst 2020.

De redenen voor die stijging?

Wel, in de eerste plaats zijn wij genoodzaakt (door de CAO) de salarissen met 8% te laten stijgen. De kosten voor de verzekeringspremies van voertuigen en personeel stijgen fors. Belgas belast niet elke stijging door. In totaal verhogen wij onze tarieven met 5%.

Wij rekenen op uw begrip.

BELGAS INSTALLATIETECHNIEK