CV-ketel vervangen Drechtsteden

CV-ketel vervangen?

De CV-ketel vervangen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Wat is bijvoorbeeld het juiste moment om uw CV-ketel te vervangen?
Natuurlijk als uw CV-ketel kapot is en de kosten voor reparatie hoger zijn dan de prijs van een nieuwe ketel. Maar vaak kunt u al voordat hij het begeeft grote winst behalen op uw comfort én uw energierekening door de CV-ketel te vervangen. Welk merk en type ketel en welke capaciteit is dan voor u het meest geschikt? Daarover geven we u graag eerlijk en onafhankelijk advies.

CV-ketel onafhankelijk advies Drechtsteden

Wij geven onafhankelijk advies

Als erkend installatiebedrijf leveren en monteren we CV-ketels, combiketels, radiatoren en gashaarden van alle grote merken. U kunt ook bij ons terecht voor directe warmwatervoorziening in de vorm van keukengeisers, badgeisers en boilers.
Omdat we merkonafhankelijk zijn geven we u altijd eerlijk advies. Daarvoor maken we graag een afspraak bij u thuis, zodat we samen met u kunnen kijken welke oplossing het beste bij uw situatie en wensen past.

Wij leveren de volgende merken, altijd tegen marktconforme prijzen

CV-ketel A-merken Drechtsteden

Wij leveren en vervangen CV-ketels en andere installaties van alle gerenommeerde merken.

Ook verzorgen wij service en onderhoud voor alle CV- en warmwater toestellen. Onze monteurs staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.