CV-ketel vervangen Drechtsteden

CV-ketel vervangen?

De CV-ketel vervangen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Wat is bijvoorbeeld het juiste moment om uw CV-ketel te vervangen?
Natuurlijk als uw CV-ketel kapot is en de kosten voor reparatie hoger zijn dan de prijs van een nieuwe ketel. Maar vaak kunt u al voordat hij het begeeft grote winst behalen op uw comfort én uw energierekening door de CV-ketel te vervangen. Welk merk en type ketel en welke capaciteit is dan voor u het meest geschikt? Daarover geven we u graag eerlijk en onafhankelijk advies.

CV-ketel onafhankelijk advies Drechtsteden

Wij geven onafhankelijk advies

Als erkend installatiebedrijf leveren en monteren we CV-ketels, combiketels, radiatoren en gashaarden van alle grote merken. U kunt ook bij ons terecht voor directe warmwatervoorziening in de vorm van keukengeisers, badgeisers en boilers.
Omdat we merkonafhankelijk zijn geven we u altijd eerlijk advies. Daarvoor maken we graag een afspraak bij u thuis, zodat we samen met u kunnen kijken welke oplossing het beste bij uw situatie en wensen past.

Wij leveren de volgende merken, altijd tegen marktconforme prijzen

CV-ketel A-merken Drechtsteden

Wij leveren en vervangen CV-ketels en andere installaties van alle gerenommeerde merken.

Ook verzorgen wij service en onderhoud voor alle CV- en warmwater toestellen. Onze monteurs staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Lees meer

Nieuwe tarieven voor 2020

Beste relatie,

Kostenstijgingen noodzaken ons onze tarieven voor 2020 bij te stellen.

Die nieuwe tarieven, geldig bij een afgesloten serviceabonnement, hebben wij opgenomen in onze tarievenlijst. Deze lijst is te downloaden via onze site: download de tarievenlijst 2020.

De redenen voor die stijging?

Wel, in de eerste plaats zijn wij genoodzaakt (door de CAO) de salarissen met 8% te laten stijgen. De kosten voor de verzekeringspremies van voertuigen en personeel stijgen fors. Belgas belast niet elke stijging door. In totaal verhogen wij onze tarieven met 5%.

Wij rekenen op uw begrip.

BELGAS INSTALLATIETECHNIEK