CV-ketel zakelijk Drechtsteden

CV-ketel storing op kantoor of in de winkel?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 078-614 77 70!

Niets is zo vervelend als een koud kantoor of winkel. Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen.
Onze storingsdienst staat 24/7 klaar om u van dienst te zijn. Met het juiste gereedschap, veel kennis en vakmanschap zorgen we dat de storing aan uw CV-installatie zo snel mogelijk verholpen is.

CV-ketel onderhoud storingen

Ook voor installatie en onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt zeker ook voor CV-installaties. Regelmatig en professioneel onderhoud garandeert een goede werking van uw installatie.
Het voorkomt storingen en zorgt dat uw ketel langer meegaat. Heeft u een kantoor, winkel of bent u een woningcorporatie, dan nemen wij graag het onderhoud voor onze rekening. Naast CV-ketels onderhouden wij ook boilers, geisers, airco’s, mechanische ventilatie- en warmte terugwinsystemen van alle merken. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Benieuwd naar onze abonnementen?

Voor u als eigenaar van een winkel, pand of corporatie, bieden wij aantrekkelijke onderhoudsabonnementen. Neem contact met ons op of bel direct 078-614 77 70.

Afspreken wanneer het u uit komt!

Maak gebruik van de online onderhoud afsprakenplanner!

Afspraak maken

CV-ketel storing onderhoud Drechtsteden

Storing aan uw CV-ketel? Wij helpen u snel.

Heeft u ondanks regelmatig onderhoud toch een storing aan uw installatie. Dan is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar op 078-614 77 70.
Er staat altijd binnen een dag een gespecialiseerde monteur bij u voor de deur. Ook als u geen onderhoudscontract bij ons heeft. We zijn niet voor niets de specialist in CV-ketel onderhoud in de Drechtsteden.

CV-ketel veiligheid Drechtsteden

Veiligheid voorop

Door uw ketel regelmatig te laten onderhouden voorkomt u levensgevaarlijke situaties.
Bijvoorbeeld koolmonoxidevergiftiging, brand of zelfs ontploffingsgevaar. Niet voor niets stellen sommige verzekeringsmaatschappijen periodiek onderhoud van uw installatie als voorwaarde.