Dordrecht, 10 januari 2023

Beste relatie,

Vanwege de nieuwe gasketelwet die is ingesteld per 1 oktober 2022, hebben wij ons als bedrijf moeten certificeren en onze monteurs moeten bijscholen.

Het is namelijk per 1 april 2023 strafbaar om als niet gecertificeerd bedrijf en niet gecertificeerde monteur nog onderhoud te plegen aan bestaande ketels en nieuwe ketels te installeren.

De gasketelwet betekent ook dat wij langer met onderhoud bezig zijn dan voorheen. Hierbij controleren wij als extra de gasinstallatie, het rookgassysteem en de afstelling van de ketel op CO, CO2 en O2.

Hierdoor blijft de installatie veilig en bent u verzekerd van een minimale CO2 uitstoot.

Dit heeft voor alle installateurs en installatiebedrijven financiële gevolgen. Daar bovenop komen nog de hogere brandstofprijs en energiekosten en speelt (zoals in bijna alle sectoren) het personeelstekort een grote rol.

Daardoor zijn wij genoodzaakt om onze tarieven en werkwijze aan te passen.

Wij zullen in het vervolg nog maar 1 maal in de 2 jaar het onderhoud komen uitvoeren, met hieronder de aangepaste tarieven.

Verder blijft u uiteraard alle voordelen als abonnee houden (geen voorrijkosten indien u een ketelstoring heeft, lagere tarieven in avond/weekend etc etc).

Wel verandert er iets in onze storingsdienst service: Wanneer u een storing meldt voor 16:00 uur wordt u dezelfde dag nog geholpen. Bij storingen welke gemeld worden na 16:00 uur wordt u de eerstvolgende werkdag geholpen.

Uiteraard zijn wij na 16:00 uur wel telefonisch bereikbaar voor vragen of hulp bij storingen.

Nieuwe tarieven per 1 januari 2023:
Standaard Abonnement CV Ketel zonder Warmwater voorziening. € 69,93
Standaard Abonnement CV Ketel met Warmwater voorziening. € 81,61
Standaard Abonnement Boiler of Geiser. € 36,47
All-in Abonnement CV Ketel met Warmwater voorziening. € 123,40
Standaard Abonnement Boiler of Geiser als 2e toestel. € 31,02
Abonnement Gashaard. € 69,93
Abonnement Mechanische Ventilatie. € 39,65
Abonnement Warmte Terug Win Systeem. € 68,88
Prijzen zijn incl. BTW