CV-ketel zakelijk Drechtsteden

CV-ketel storing op kantoor of in de winkel?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 078-614 77 70!

Niets is zo vervelend als een koud kantoor of winkel. Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen.
Onze storingsdienst staat 24/7 klaar om u van dienst te zijn. Met het juiste gereedschap, veel kennis en vakmanschap zorgen we dat de storing aan uw CV-installatie zo snel mogelijk verholpen is.

CV-ketel onderhoud storingen

Ook voor installatie en onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt zeker ook voor CV-installaties. Regelmatig en professioneel onderhoud garandeert een goede werking van uw installatie.
Het voorkomt storingen en zorgt dat uw ketel langer meegaat. Heeft u een kantoor, winkel of bent u een woningcorporatie, dan nemen wij graag het onderhoud voor onze rekening. Naast CV-ketels onderhouden wij ook boilers, geisers, airco’s, mechanische ventilatie- en warmte terugwinsystemen van alle merken. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Benieuwd naar onze abonnementen?

Voor u als eigenaar van een winkel, pand of corporatie, bieden wij aantrekkelijke onderhoudsabonnementen. Neem contact met ons op of bel direct 078-614 77 70.

Afspreken wanneer het u uit komt!

Maak gebruik van de online onderhoud afsprakenplanner!

Afspraak maken

CV-ketel storing onderhoud Drechtsteden

Storing aan uw CV-ketel? Wij helpen u snel.

Heeft u ondanks regelmatig onderhoud toch een storing aan uw installatie. Dan is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar op 078-614 77 70.
Er staat altijd binnen een dag een gespecialiseerde monteur bij u voor de deur. Ook als u geen onderhoudscontract bij ons heeft. We zijn niet voor niets de specialist in CV-ketel onderhoud in de Drechtsteden.

CV-ketel veiligheid Drechtsteden

Veiligheid voorop

Door uw ketel regelmatig te laten onderhouden voorkomt u levensgevaarlijke situaties.
Bijvoorbeeld koolmonoxidevergiftiging, brand of zelfs ontploffingsgevaar. Niet voor niets stellen sommige verzekeringsmaatschappijen periodiek onderhoud van uw installatie als voorwaarde.

Lees meer

De Belgas monteurs werken door

Ondanks de lockdown voor niet essentiële bedrijven zijn wij wel gewoon bereikbaar voor storingen en onderhoud aan de installaties van al onze klanten. Alle gemaakte afspraken gaan gewoon door, of het nu een storing is, of het plaatsen van een ketel, wij komen. De Belgas monteurs geven geen handen en houden afstand.
Let op: Er wordt gas gebruikt door de toestellen, dus regelmatig onderhoud is van essentieel belang. Voor uw veiligheid en… het verlengt de levensduur van uw installaties en CV ketel.